Udruga astrologa Hrvatske osnovana je 1994. godine s ciljem povezivanja astrologa i svih onih koji se zanimaju za astrologiju

DA11 Ban972x60

Evo i ovogodišnjeg Lunoskopa za one koji žele pratiti mjesečeve mjene, a nemaju software ili efemeride. Mjesečeva faze su u pdf-u ovdje...

Do sada su ove nogometne analize bile tzv. a priori analize, odnosno analize prije utakmice. Sad slijede vrlo detaljne analize a posteriori, odnosno nakon odigravanja.

Posljednja i odlučujuća utakmica u grupi: Hrvatska - Meksiko...  Kako stvari izgledaju u horarnoj karti...?

Horarni pogled na još dvije utakmice: Brazil - Meksiko, te Kamerun - Hrvatska...

Za ljubitelje nogomota evo malog astrološkog pogleda na rezultate. Ovo je prilika isprobati tehnike sportske i horarne astrologije pa tko voli... Za sada dajemo samo prognoze a detaljnije astrološke analize u nekom od idućih blogova

Aktualni događaji zanimljiv su primjer koji pokazuje kako konjunkcija Merkura osobe A s Ascendentom osobe B uopće ne obećava njihovu konstruktivnu komunikaciju, baš kao što ni konjunkcija njihovih Venera ne znači da dijele sustav vrijednosti. No krenimo prvo malo šire.

Upravo sam dobila podatke o trenutku polijetanja Malezijskog aviona koji je tako uspješno nestao da ga nitko ne uspijeva naći. Slika je zanimljiva i čudna kao i čitav slučaj. Pogledajte i sami: 8.3.2014. u 00:41 AWST zona -8, Kuala Lumpur, Malaysia, 3N10, 101E42.

Kao dugogodišnji suradnik UAH-a, htio bih malo progovoriti o svojim zapažanjima glede nekih zajedničkih nastupa na predavanjima i konferencijama. Prilično me fascinira činjenica da bez obzira što se prije takvih pojedinih zbivanja nismo baš mnogo dogovarali, uvijek bismo na licu mjesta djelovali usklađeno i gotovo se mističnom preciznošću nadovezivali jedni na druge, poput savršeno uštimanog orkestra.

Mnogo je zabrinutih ovih dana ratnim prijetnjama Sjeverne Koreje. Tim više što se u igri spominje i nuklearno oružje. I to u vrijeme napetog odnosa Urana i Plutona, dva planeta tako očigledno povezana s nuklearnom energijom.

Mira Mihajlović, rođena 13.3.1960. u Karlovcu, gdje je i umrla 15.3.2013. u večernjim satima...
Vrijeme Riba, zadnjeg znaka zodijaka, uvijek nam donese potrebu za rasplitanjem i otpuštanjem. Ove godine, s Neptunom i Kironom u tom znaku, te Merkurovim dugim zadržavanjem i vrludanjem Ribama, to biva osobito naglašeno.

Toni Marošević, rođen 7. siječnja 1945. u 2:45 u Šidu (45N08 19E13), kategorija: A, osobno astrologu, umro 14. ožujka 2013. u Zagrebu 

Osim što je Zagreb zadnjih dana potresan čudnovatim eksplozijama, istovremeno su dvije lokomotive iskočile iz tračnica; ljudi su uznemireni, pletu se različite teorije, a sumnjivi se predmeti pronalaze kojegdje. Sukladno ovim zemaljskim zbivanjima, na nebu se ovih dana zaklapa znakovit veliki zračni trigon koji govori o prometnom kaosu, šokantnim vatrenim ispadima i mahnitanju. 

Aferu na Medicinskom fakultetu prati asteroid Higea u neugodnom klinču, odnosno napetoj konfiguraciji izazova i osvještavanja!

DA11 Ban972x60