Udruga astrologa Hrvatske osnovana je 1994. godine s ciljem povezivanja astrologa i svih onih koji se zanimaju za astrologiju

DA11 Ban972x60

Za ljubitelje nogomota evo malog astrološkog pogleda na rezultate. Ovo je prilika isprobati tehnike sportske i horarne astrologije pa tko voli... Za sada dajemo samo prognoze a detaljnije astrološke analize u nekom od idućih blogova

 

Prognoza za utakmicu Brazil-Hrvatska

sp BraCroU četvrtak, 12.6. na stadionu Corinthians u Sao Paolu odigravat će se najočekivaniji lipanjski spektakl za Hrvate – utakmica otvaranja svjetskog nogometnog prvenstva Brazil-Hrvatska. Statistike su, naravno na strani domaćina. U zadnjih 12 utakmica Brazil je izgubio samo od Švicaraca, bez ijednog remija. Hrvatska pak ima 5 dobivenih, 4 izgubljene i 3 izjednačene utakmice. Bez obuira na to Prva sportska kladionica sugerira X za kladitelje, jer naša momčad ima jaku postavu, čak i bez Mandžukića i Pranjića, i nemamo što izgubiti protiv peterostrukog svjetskog prvaka čiji trener baš i nije zadovoljan dosadašnjom igrom zeleno-žutih.

I horarni pokazatelji ukazuju na podjelu bodova. Moguća je jedna jaka šansa za našu momčad u prvom poluvremenu, i jedna veća šansa za zgoditak za brazilsku momčad u produžecima, taman kad se "kockasti" opuste. Brazilci će biti više na našoj polovici terena, ali pokazat će se da im je obrana slabija. Prikupit će više žutih kartona od nas u pojačanom napadu, ali sudac bi mogao biti blago na našoj strani. Sve u svemu, mogli bismo vidjeti jedna zanimljivu, napetu i neizvjesnu utakmicu.
Stoga mogući ishod je 1:1 – pridružujem se prognozi Prve sportske...

 

Prognoza za utakmicu Meksiko-Kamerun

sp MeksKamerKamerunskoj momčadi dobro bi došao horarni astrolog jer gube i zaboravljaju svoje igrače po hotelima. Zbog neisplaćenih premija i neizvršenih obećanja čelnika saveza atmosfera je nikakva, iako Samuel Eto kao njihov najbolji igrač obećava i ulijeva nadu da se afrički prvaci neće osramotiti na ovoj utakmici. No, jedan igrač ne može sve, a Meksikanci iako bez Polomljenog Montesa koji koordinira ostale igrače, još uvijek su opasni u Herrerinoj možda malo čudnoj ali efikasnoj postavi 5-3-2. Statistike za ovu utakmicu su dosta izjednačene. Meksiko ima jednu pobjedu više ali remi manje od Kameruna, a obje ekipe imaju po 4 izgubljene utakmice od zadnjih dvanaest. Stoga je prognoza kladionice X, kao i za Brazil-Hrvatska.

Prema horarnoj karti Kamerun je definitivno slabiji od Meksika, ali bi njihovu dominaciju mogla iznenada poljuljati šansa za Kamerun pred kraj utakmice. Uz 2 pokazatelja za Meksiko i 1 za Kamerun, osobno bih se ovdje usprotivio prognozi kladionice i zaokružio 1, uz koeficijent 2,30. Moguć je veći broj povreda za vrijeme utakmice za obje strane sa više kartona na strani Kameruna, a suđenje će biti pravedno i korektno, ali možda malo nesigurno i nekoordinirano. Konačan rezultat mogao bi biti čak 3:1. Usprkos velikom broju predviđenih zgoditaka, u ovoj utakmici možda nećemo vidjeti previše kvalitetnog nogometa.

 

Dataljnije astrološke analize možete vidjeti u daljnjim tekstovima...

 

DA11 Ban972x60